Mi [volt] ez?

Blog filmekről, melyeket többször is látni kell, vagy éppen el kéne sürgősen felejteni.

Mesélj valamit

Mert ez nem minden:

Utolsó kommentek

  • LorD23: Végre egy kritika, ami helyén kezeli a trilógia záró epizódját. Nice post sir! (2012.08.09. 14:30) The Dark Knight Rises
  • KQRNEL: Cél ugyan nem volt, de ha bejön a sztori, nézd meg. Jobb mint egy random Channing Tatum film :D (2012.05.14. 21:31) Dark Shadows
  • LorD23: A vicc, hogy egész meghoztad a kedvet hozzá :D gondolom, nem ez volt a kritika célja:) de a történet szerintem egész jóra s... (2012.05.13. 17:26) Dark Shadows
  • Utolsó 20

2012.04.30. 21:00 KQRNEL

The Blog Begins

Kezdem azzal, amit szeretek:

Szeretem a képzett színészeket, a jó filmeket s filmzenéket, a kifinomult humort, az izgalmakat, a változatosságot. Pontosan ez az amit keresek a filmekben is. Nagy kár, hogy egyre ritkábban kapom meg.

Lehet meglepetés, de Adam Sandler nem jó színész, a Green Lantern nem jó film. Ahhoz sem férhet kétség, hogy az "Arconpisált a babám, fingjunk hát" kategóriás filmekben a humor keserves hiánycikk. 

A 3D technológia nem váltja ki az értelmes forgatókönyvet, a celebek/modellek pedig nem adnak hozzá értéket a produkciókhoz. Világos, hogy ezzel szemben mind a kettő pénzt hoz, nem is keveset.

A televíziós műsorok, így a filmek létrejötte is a rádiót kinövő reklámoknak volt köszönhető, sajátos mellékhatásuk pedig az (esetenként elmaradó) emberi szórakoztatás. A mozitermet elhagyva feltehetjük a kérdést: milyen élményekkel gazdagodtunk ma? A blog ezt a témát járja körül kegyetlen őszinteséggel.

Holnap kezdjük!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mivoltez.blog.hu/api/trackback/id/tr344469759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása